До новин

Суд відкрив ліквідаційну процедуру стосовно Дніпропетровського трубного заводу «Комінмет»

15 лютого, 2018
Законодавство
Суд відкрив ліквідаційну процедуру стосовно Дніпропетровського трубного заводу «Комінмет»

Господарський суд Дніпропетровської області визнав банкрутом на відкрив ліквідаційну процедуру щодо ПрАТ "Дніпропетровський завод водогазопровідних і конструкційних труб «Комінмет».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на відповідну судову постанову господарського суду Дніпропетровської області у справі № 904/8367/17.

Дата постанови про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури – 24 січня 2018 року. Провадження у справі відкрито за позовом «Дніпрогазресурсу». Загалом трубний завод заборгував кредиторам більше 50 млн гривень.

Ліквідатором банкрута суд призначив арбітражного керуючого Дениса Касаткіна

Заявлення грошових вимог кредиторів до боржника можливе протягом двох місяців з дня офіційного оприлюднення повідомлення про ліквідацію.

Нагадаємо, на початку 2016 року один з найбільших акціонерів «Комінменту» позбувся своїх акцій та вийшов зі складу власників підприємства.

«Комінмет» спеціалізується на виробництві сталевих труб, покриттів металів та випуску товарів народного споживання. Працює на ринках СНД, Балтії, Німеччини, Австрії, Данії, Словенії, Чехії та Польщі.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, «Інтерпайп» має намір ліквідувати Нікопольський південнотрубний завод.

Коментарі
Додати коментар