До новин

OpenMarket запустив еквайринг - оплату гарантійних внесків за лоти онлайн

16 лютого, 2018
Продаж
OpenMarket запустив еквайринг - оплату гарантійних внесків за лоти онлайн

Майданчик OpenMarket впровадив такий інструмент як еквайринг, у потенційних покупців тепер є можливість перейти у платіжну систему, ввести номер банківської картки, суму платежу і після цього система автоматично надасть допуск до торгів держпідприємства «СЕТАМ».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Мін’юсту.

Раніше потрібно було зареєструватись на сайті, внести інформацію про себе, подати заявку клікнувши на сайті на той лот, що зацікавив, після цього роздрукувати платіжне доручення та піти в банк щоб його оплатити.

Нині, за словами гендиректора ДП «СЕТАМ» Віктора Вишньова, стане можливим прийом гарантійних платежів онлайн, отримавши квитанцію і одразу її сплативши.

«Для цього ми впровадили такий інструмент як еквайринг, у вас є можливість перейти у платіжну систему, ввести номер банківської картки, суму платежу і після цього система автоматично допустить вас до торгів. Рішення про участь в аукціоні ви можете приймати і в неробочий час або у вихідний день та забезпечити участь у торгах не виходячи з дому». - зазначив Вишньов.

Тобто система працює цілодобово 7 днів на тиждень.

Нагадаємо, еквайринг - це послуга технологічного, інформаційного обслуговування розрахунків за операціями, що здійснюються з використанням електронних платіжних засобів у платіжній системі.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, СЕТАМ провів 24 тисяч аукціонів з використанням Blockchain.

Коментарі
Додати коментар