До новин

«Нафтогаз» ліквідує свій офіс у Росії

06 березня, 2018
Ліквідація
«Нафтогаз» ліквідує свій офіс у Росії

НАК «Нафтогаз України» припинить роботу свого представництва в Російській Федерації.

Про це заявив головний комерційний директор НАК «Нафтогаз України» Юрій Вітренко під час прес-конференції, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на «Економічну правду».

«Це технічне питання, воно не заслуговує на увагу публіки. Ми давно хотіли закрити це представництво з огляду на агресію Російської Федерації», - сказав Вітренко.

Згідно з повідомленням компанії в системі розкриття інформації НКЦПФР, наглядова рада НАК доручила правлінню здійснити всі необхідні заходи для ліквідації офісу до 12 березня.

«Рішення про ліквідацію представництва приймається в зв'язку з відсутністю доцільності подальшого існування представництва», - сказано в повідомленні компанії.

Нагадаємо, в середу, 28 лютого, стало відомо, що Стокгольмський арбітраж задовольнив вимоги «Нафтогазу» щодо компенсації за недопоставлені Газпромом обсяги газу для транзиту.

За рішенням Стокгольмського арбітражу, Нафтогаз домігся компенсації у сумі 4,63 млрд доларів за недопоставку Газпромом погоджених обсягів газу для транзиту. За результатами двох арбітражних проваджень у Стокгольмі «Газпром» має сплатити 2,56 млрд доларів на користь «Нафтогазу».

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, «Газпрому» на суму боргу нараховується щоденна пеня в розмірі півмільйона доларів.

Коментарі
Додати коментар