До новин

Коломойський розповів, коли суд розгляне справу Приватбанку

18 квітня, 2018
Резонансні справи
Коломойський розповів, коли суд розгляне справу Приватбанку

Високий суд Лондона розгляне справу Приватбанку по суті не раніше 2020 року.

Про це екс-власник Приватбанку Ігор Коломойський заявив в інтерв'ю програмі «Схеми», повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Суд є суд, ми ж не можемо заздалегідь знати, як він закінчиться, але я дуже оптимістично налаштований щодо нього. Я вважаю, що Лондонський суд - це та юрисдикція, де доведеться сторонам все відкрито показувати, розповідати, як було і чого не було . у цьому суді, я думаю, ми дійдемо до цього розгляду. Правда, воно буде не скоро і, швидше за все, вже при іншій владі в Україні: як прогнозують мені мої адвокати, це буде не раніше 2020 року «, - сказав Коломойський.

Він також зазначив, що активи колишніх власників Приватбанку не арештовані, а заморожені.

«На сьогоднішній день можна констатувати, що активи не арештовані, а заморожені. Ну, заморожені і заморожені - є певний судовий наказ, який ми намагаємося виконувати. Більш того, ми зробили все, що потрібно, в тому числі розкрили свої активи», - заявив Коломойський.

Як відомо, 19 грудня 2017 року Високий Суд Англії видав наказ про всесвітній арештактивів Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова, а також шести компаній, які, ймовірно, їм належать.

За підсумками засідання 19 січня Високий суд Лондона продовжив дію наказу про всесвітній арешт активів колишніх власників Приватбанку Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова до чергового відповідного указу суду.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Коломойський хоче відсудити Приватбанк, тому готує новий позов до Міністерства фінансів.

Коментарі
Додати коментар