До новин

ЮК «Алєксєєв, Боярчуков та партнери» - краща «Юридична фірма року в сфері банкрутства»

21 травня, 2018
Події
ЮК «Алєксєєв, Боярчуков та партнери» - краща «Юридична фірма року в сфері банкрутства»

В київському готелі Intercontinental відбулася урочиста церемонія вручення XII «Юридичної премії року». Нагороди були вручені в 44 номінаціях, в номінації «Юридична фірма року в сфері банкрутства» нагороду отримала ЮК «Алєксєєв, Боярчуков та партнери».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Юридична фірма року в сфері банкрутства! Таке визнання на щорічній церемонії вручення премій Legal Awards отримала команда «Алєксєєв, Боярчуков та партнери». Дякуємо Номінаційній комісії, видавництву «Юридична практика», і всім, хто вірив і підтримував!», - зазначили в компанії.

За звання «Юридична фірма року в сфері банкрутства» боролися, окрім «Алєксєєв, Боярчуков та партнери», такі компанії: «Ілляшев та Партнери», ARIO, L.I.Group, NOBILI та Юридична група LCF.

"Я шалено радий перемозі і щиро вважаю, що ця нагорода дуже довго йшла до нас. Для мене перемога в номінації "Фірма року у сфері банкрутства" не стала сюрпризом, тому що для підвищення наших шансів на перемогу практично до 95% восени минулого року ми об'єдналися з компанією, яка також була одним з лідерів ринку банкрутства. Таким чином, об'єднання двох лідерів, безумовно, призвело до довгоочікуваного визнання", - заявив Сергій Боярчуков у коментарі порталу "Банкрутство & Ліквідація" .

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, на українському юридичному ринку відбулося найбільше за останні 10 років злиття: юридична компанія «Алєксєєв, Боярчуков та партнери» об'єдналася з Trusted Advisors. Обидві компанії - лідери у сфері банкрутства та роботи з проблемною заборгованістю.

Коментарі
Додати коментар