До новин

У Києві відбудеться круглий стіл «Витрати на правову допомогу у господарських справах»

01 червня, 2018
Події
У Києві відбудеться круглий стіл «Витрати на правову допомогу у господарських справах»

В столиці відбудеться круглий стіл на тему «Витрати на правову допомогу у господарських справах. Практичні аспекти відшкодування».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Юридичну газету».

Дата, час та місце проведення: 6 червня 2018 р.; 14:30-16:30 (початок реєстрації - о 14:00); HUB 4.0, зал Intelligence (за адресою: м. Київ, пров. Ярославський, 1/3).

Організаторами заходу виступають Комітет ААУ з господарського права і процесу та юридична фірма Sayenko Kharenko. До участі у круглому столі запрошуються адвокати, практикуючі юристи, представники бізнесу та працівники юридичних департаментів.

Так, сьогодні, в умовах реформування процесуального законодавства, в Україні ще не сформовано практику відшкодування витрат на правову допомогу. В окремих випадках суди приймають рішення про стягнення значних сум за адвокатські послуги, в інших - зменшують відшкодування навіть при незначних витратах.

Під час заходу розглядатимуться юридичні, практичні та організаційні аспекти відшкодування витрат на правову допомогу, а також з’ясується позиція суду та думка бізнесу щодо розподілу витрат.

Теми для обговорення:

- Практичні поради для адвокатів у контексті підтвердження або зменшення витрат на правову допомогу.

- Внутрішні аспекти організації роботи юридичних фірм та адвокатів для забезпечення можливості відшкодування витрат на правову допомогу. Особливості визначення умов оплати гонорару у договорах на правову допомогу.

- Погляд суду на співмірність витрат на правову допомогу.

- «За» та «проти» компенсації витрат на правову допомогу. Думка бізнесу.

Участь у заході безкоштовна, зареєструватися можна за посиланням.
Коментарі
Додати коментар