До новин

Роботодавці на Херсонщині «накопичили» 10 мільйонів боргів по зарплаті

13 червня, 2018
Борги
Роботодавці на Херсонщині «накопичили» 10 мільйонів боргів по зарплаті

На Херсонщині у провадженні виконавчої служби перебувають документи про примусове стягнення заборгованості по заробітній платі на суму понад 10 млн гривень.

Про це поінформував у п’ятницю на прес-конференції заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Херсонській області з питань державної виконавчої служби – начальник Управління державної виконавчої служби Ярослав Тюпляєв.

«Станом на 1 червня у провадженні державних виконавців територіальних відділів державної виконавчої служби Херсонської області на примусовому виконанні перебувало 373 виконавчих документа про стягнення заборгованості по заробітній платі на суму понад 10 млн гривень», – розповів Тюпляєв.

За його словами, протягом п’яти місяців 2018 року для погашення заборгованості по зарплаті юстицією області було завершено 75 виконавчих проваджень на загальну суму 2,3 млн гривень. Але поки що фактично стягнули із боржників за даний період 842 тис. гривень.

Як повідомив Тюпляєв, серед найбільших на Херсонщині боржників по зарплаті – ДП  «Новотроїцький елеватор» (понад 3 млн гривень), ДП «Центральне конструкторське бюро «Ізумруд» (близько 2,9 млн гривень), ПП «Лартіс» (537 тис. гривень), ДП «Виробничий південний біотехнологічний центр» (412 тис. гривень), ПАТ «Херсонський завод карданних валів» (388 тис. гривень), ДП «Херсонське агролісомеліоративне підприємство “Херсонагроліс» (322 тис. гривень), ДАК «Херсон-Авіа» (224 тис. гривень).

Коментарі
Додати коментар