До новин

OpenMarket продає завод з виробництва олії «Сонола» за 63 мільйони

15 серпня, 2018
Продаж
OpenMarket продає завод з виробництва олії «Сонола» за 63 мільйони

OpenMarket держпідприємства «СЕТАМ» продає цілісний майновий комплекс з виробництва соняшникової олії у місті Кропивницький за 63 млн грн.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на оголошення, розміщене на сайті майданчику.

Цілісний майновий комплекс, складається з адмінбудівлі; будівлі цеху рафінування та дезодорації олії; зерносховищ; маслосховищ; цеху екстракції та іншого майна.

Раніше завод входив до «Креатив Груп».

«Завод доволі сучасний. Його введено в експлуатацію в 1997 році. При переробці насіння використовуються актуальні європейські технології. Продукція відповідає світовим стандартам якості. Підприємство є дипломантом міжнародних, міждержавних і республіканських виставок і нагороджено грамотами, дипломами та призами за високу якість, широкий асортимент і оригінальне оформлення продукції» - розповів гендиректор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

Дата проведення аукціону - 12 Вересня 2018 року.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у справі про банкрутство «Креатив Груп» Ощадбанк просить суд визнати його вимоги на 6,3 млрд.

Коментарі
Додати коментар