До новин

Активісти: На Рівненщині доводять до банкрутства завод, аби копати на його території бурштин

15 серпня, 2018
Банкрутство підприємств
Активісти: На Рівненщині доводять до банкрутства завод, аби копати на його території бурштин

Група громадських активістів із Сарненщини та Рокитнівщини виступили проти закриття ремонтно-пересувного заводу-43 на Рівненщині. Люди стверджують, що майно РПЗ-43 цілеспрямовано знищують, щоб довести завод до банкрутства та добувати на його території бурштин.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Сарненські новини».

Журналісти звернулись до голови Клесівської ОТГ Василя Гриника та голови Сарненської райдержадміністрації Ярослава Яковчука за коментарями, проте вони зверненн прогінорували.

Як стверджують місцеві жителі, на територію заводу, а це 47 гектарів «бурштинової» землі, вигнали заводський екскаватор, бульдозер і почалася робота – шукають бурштин.

«Три місяці тому на підприємство прислали нового керівника. Денис Голобородько родом із Донецька, полковник запасу, був начальником колонії в Макіївці, наші хлопці майже там зараз захищають Україну. Люди тепер не байдужі, і не тільки в Клесові, накипіло в кожного на душі, вже не можуть терпіти, коли їх принижують. А на заводі працювали ще наші батьки, і ми трудимося, хочемо, щоб дітям і правнукам була робота, боїмося скорочення. Бо бурштин сьогодні є, а завтра його немає, камінь же залишиться й після нас», - розповідає один з активістів  Володимир Галка.

Коментарі
Додати коментар