До новин

Борги фізосіб перед ЮСБ Банком виставили на аукціон

17 серпня, 2018
Продаж
Борги фізосіб перед ЮСБ Банком виставили на аукціон

10 вересня на відкритих торгах за голландською моделлю аукціону продаватимуть активи, що обліковуються на балансі ПАТ «ЮСБ БАНК».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Портфель сформовано переважно з кредитів фізичних осіб без забезпечення (загальна заборгованість 13,13 млн грн). Також є кредити забезпечені транспортними засобами. Середня сума заборгованості за договорами становить 58,3 тис. грн.

Практично всі кредити, що входять до портфелю, видані в гривні. Лише 4,1% - в іноземній валюті (долари США). 4,3% портфелю (за сумою заборгованості) - кредити видані до 2009 року, 95,7% - з 2009 до 2015 років. Прострочка платежів від 1 до 3 років.

Цей портфель можна придбати через аукціон ProZorro.Продажі.

Ознайомитись з матеріалами кредитних справ позичальників потенційний покупець може у кімнаті даних банку.

Електронний аукціон розпочинається в проміжок часу з 9:30 до 10:00 год. Кінцевий термін прийняття заяв про участь в аукціоні спливає о 16:00 10.09.2018.

Взяти участь у торгах можуть юридичні особи та фізичні особи. Але продаж прав вимог за кредитними договорами або договорами забезпечення виконання зобов’язання не може здійснюватися боржникам та/або поручителям за такими договорами.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, ФГВФО змінює підхід до продажу іпотечних кредитів фізосіб у пулах.

Коментарі
Додати коментар