До новин

На продаж вистаивли молокозавод «Олком» у Мелітополі

20 серпня, 2018
Продаж
На продаж вистаивли молокозавод «Олком» у Мелітополі

Майданчик OpenMarket держпідприємства «СЕТАМ» продає нерухомість та обладнання ЧП «Молокозавод «Олком» за 84 млн грн у Мелітополі Запорізької області.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Мін’юсту.

На продаж виставлено комплекс будівель та споруд , загальною площею 14326.60 кв.м., а також рухоме майно ,обладнання молокозаводу в кількості 230 позицій що знаходяться за адресою:Запорізька область, м. Мелітополь, вул. Інтеркультурна ( Дзержинського), 289-А,

Це майно належало ЧП Молокозавод «Олком» (ТМ Молочная Река).

«Молокозавод - Олком» є одним з провідних молокопереробних підприємств в Україні. «Молокозавод - Олком» заснований на базі Мелітопольського міського молочного заводу в 2000 році.

В асортименті продукції, що випускається більш ніж 60 найменувань - від традиційного кефіру і молока до йогуртів з шматочками фруктів і сиркових десертів.

«Завод використовує сучасне високотехнологічне обладнання, впроваджена система харчової безпеки, що робить лот привабливим для покупців» - підкреслив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

Дата проведення аукціону: 13 Вересня 2018 року.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Openmarket запрошує електроні майданчики залучатися до продажу арештованого майна.

Коментарі
Додати коментар