До новин

У Грузії хочуть стягнути 1,5 мільйона з української авіакомпанії-банкрута

21 серпня, 2018
Банкрутство підприємств
У Грузії хочуть стягнути 1,5 мільйона з української авіакомпанії-банкрута

Тбіліський міський суд зобов'язав авіакомпанію «Аеросвіт» виплатити 144,5 тисячі ларі (близько 1,5 мільйона гривень) боргу компанії «Об'єднання аеропортів Грузії».

Про це йдеться в рішенні Колегії цивільних справ Тбіліського міського суду, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Економічну правду».

У 2012 році «Аеросвіт» підписав контракт з «Об'єднанням аеропортів Грузії» про забезпечення авіаційної безпеки в Тбіліському міжнародному аеропорту.

«З жовтня 2012 року по січень 2013 року авіакомпанії були надані послуги, вартість яких вона не сплатила, на підставі чого було нараховано штраф», - йдеться в рішенні суду.

Нагадаємо, що компанію «Аеросвіт» пов’язували з групою «Приват» Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова. У 2015 році Госпсуд Київської області визнав її банкрутом та відправив на ліквідацію.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, збанкрутілий «Аеросвіт» залучив поліцію до спроб повернути кошти, списані під час націоналізації Приватбанку.

Коментарі
Додати коментар