До новин

На продаж виставили ТРЦ у центрі Києва

07 вересня, 2018
Продаж
На продаж виставили ТРЦ у центрі Києва

Майданчик OpenMarket держпідприємства «СЕТАМ» продає столичний торгівельно-виставковий центр «Квадрат дружби народів» за 97,4 млн грн.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Мін’юсту.

Продається приміщення - торгівельно-виставочний комплекс «Квадрат дружби народів» площею 4828.70 кв .м. за адресою: Київ, бульвар Дружби народів.

Торговий центр введено в експлуатацію в 2000 році.

ТЦ входив в мережу ТМ «Квадрат» і позиціонується як центр сімейної покупки і дозвілля.

Це підземний торговий центр товарів зі спеціалізацією «Все для дому», в якому представлені всі види товарів - від предметів інтер'єру і посуду до меблів і побутової техніки.

Крім того, в ТЦ є магазини модного одягу і взуття, магазини спортивних товарів, об'єкти сфери послуг, а також фуд-корт, що складається з п'яти ресторанів швидкого харчування.

«ТЦ розташований в одному з найжвавіших підземних переходів столиці, в активній діловій частині Києва, в районі з розвиненою транспортною інфраструктурою. Зручне місце розташування (р-н метро «Дружби народів», велика транспортна розв'язка Печерського мосту та наявність широкого асортиментного ряду забезпечують центру постійний потік відвідувачів», - уточнив гендиректор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

Опис лоту доступний за посиланням.

Дата проведення аукціону: 1 жовтня 2018 року.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, продаж «Центренерго» відбудеться в кінці листопада.

Коментарі
Додати коментар