До новин

ДТЕК готує позов до РФ через збитки, викликані втратою кримських активів

11 вересня, 2018
Збитки
ДТЕК готує позов до РФ через збитки, викликані втратою кримських активів

ДТЕК, не дочекавшись відповіді на висунуту ним претензію за втраченими в окупованому Криму активами, почав підготовку позову в міжнародні суди.

Про це розповів генеральний директор енергохолдингу Максим Тимченко, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Інтерфакс-Україна.

«Ми висунули претензію, чекали відповіді, але він не вчинив. Тому в даний час вже готуються судові слухання», - сказав він.

За словами гендиректора, зараз здійснюється оцінка збитку в результаті втрачених в Криму активів.

«ДТЕК Крименерго» був найбільшим постачальником електроенергії на Кримському півострові. Забезпечував понад 80% поставок електроенергії на його території.

ДТЕК створений у 2005 році для управління енергетичними активами групи «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ, Донецьк) Ріната Ахметова.

Корпорації делеговані функції зі стратегічного управління підприємствами групи, що становлять вертикально інтегрований ланцюжок з видобутку і збагачення вугілля, виробництва та реалізації електроенергії.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, ДТЕК планує реструктурувати п’яту частину боргів, аби позбутися дефолтного рейтингу.

Коментарі
Додати коментар