До новин

WOG завершив реструктуризацію кредитного портфеля в Укрексімбанку

13 вересня, 2018
Борги
WOG завершив реструктуризацію кредитного портфеля в Укрексімбанку

Йдеться про кілька різновалютних кредитів, наданих компанії у 2008–2013 роках.

Компанія WOG успішно реструктурувала кредитний портфель у Державному експортно-імпортному банку України (Укрексімбанк) терміном на 15 років, повідомляє 24 канал.

У зв'язку з девальваційними процесами гривні в країні, компанія WOG взяла участь у програмі держбанку з реструктуризації позичальника. Це дозволить компанії зберегти стабільні темпи зростання і, разом з тим, активно погашати кредитні зобов'язання перед банком.

«Ми взяли кілька різновалютних кредитів у 2008–2013 роках для активної експансії на ринку НП і розвитку паливного ритейлу. Після тривалої роботи над реструктуризацією цього портфеля нам вдалося виробити такий графік його погашення, який влаштовує обидві сторони. А саме – дозволить гасити кредит і продовжувати розвиток компанії», – підкреслили в прес-службі групи компаній WOG.

WOG продовжить активний розвиток ритейл-напрямку, зокрема у великих транспортних вузлах країни, а також продовжить інвестувати у відкриття нових АЗК по всій Україні.

Нагадаємо, що раніше компанія WOG CAFE, що входить у групу компаній WOG, успішно відкрила WOG CAFE в аеропорту Київ ім. Ігоря Сікорського (Жуляни). Цієї осені відкриття кафе також очікується в аеропортах Бориспіль і Львів ім. Данила Галицького.

Коментарі
Додати коментар