До новин

Перший електронний майданчик приєднався до програми СЕТАМ з продажу арештованого майна

20 вересня, 2018
Продаж
Перший електронний майданчик приєднався до програми СЕТАМ з продажу арештованого майна

19 вересня комісія Міністерства юстиції України прийняла рішення про допуск першого електронного майданчика до партнерської програми ДП «СЕТАМ» з продажу арештованого майна.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Мін’юсту.

«До нашої системи приходять приватні партнери. Ще два майданчика зараз проходить процес технічної інтеграції. Незабаром їм буде надано доступ. Ринок великий й ми сподіваємося, що приватна ініціатива допоможе продавати на ньому ще більше», - розповів гендиректор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

Як повідомлялося, у червні відбулась підписання «дорожньої карти» між Міністерством юстиції України, ДП «СЕТАМ», Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та представниками громадськості про співпрацю у сфері реалізації арештованого майна.

Меморандум окреслює основні рамки відповідальності та співпраці між сторонами, які мають на меті створення конкурентних і сприятливих умов для організації та проведення електронних торгів з реалізації майна, арештованого під час здійснення примусового виконання судових рішень.

СЕТАМ впровадило Application Programming Interface щоб розширити співпрацю з незалежними майданчиками і дати їм змогу долучити ще більше потенційних покупців.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у серпні через СЕТАМ продали майна на 240 мільйонів.

Коментарі
Додати коментар