До новин

Головні події тижня

16 листопада, 2018
Події
Головні події тижня

Інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація зібрав для вас найцікавіші новини цього тижня у сфері банкрутства.

Про експертне обговорення нового Кодексу про банкрутство

14 листопада у Києві відбувся круглий стіл «Банкрутство в добу кодифікації: точки відліку», який зібрав більше ста учасників ринку та представників засобів масової інформації. Протягом трьох годин професіонали царини банкрутства дискутували на тему нового Кодексу та визначали доленосні точки відліку, які принципово змінять процес банкрутства в добу кодифікації.

Про успішну боротьбу приватного виконавця Андрія Авторгова з незаконним рішенням Мін’юсту

9 листопада Шостий апеляційний адміністративний суд підтримав рішення Окружного адміністративного суд Києва, яким було задоволено позов приватного виконавця Андрія Авторгова, та скасовано рішення Дисциплінарної комісії приватних виконавців від 14 травня 2018 року та наказ Міністерства юстиції України від 16 травня 2018 року про припинення його діяльності як приватного виконавця.

Про зрив аукціону на 5,8 мільярда

Проведення Фондом гарантування вкладів фізосіб торгів пулу активів на суму понад 5,8 мільярда гривень, що перебувають у заставі НБУ, не відбулося з технічних причин.

Про можливе банкрутство «Укравто»

Поява в Україні великої кількості дешевих вживаних автомобілів веде до банкрутства «Укравто». «Через те, що на ринку з’явиться багато вживаних авто за адекватною ціною, український «виробник» збанкрутує», - заявив екс-міністр економіки Володимир Лановий.

В Україні стало одним банком менше

Національний банк погодив припинення банківської діяльності Вернум Банку без припинення юридичної особи. У фінустанові зазначили, що повернення коштів і закриття рахунків буде проводитися в терміни та у відповідності з умовами договорів, крім вкладів (депозитів) термін дії яких закінчується після 1 березня 2019 року. Такі вклади повертаються достроково за заявою вкладника без перерахунку відсотків за дострокове повернення коштів.

Коментарі
Додати коментар