До новин

«Нафтогаз» заборгував «Укргазвидобуванню» 4,3 млрд грн

22 червня, 2015
Борги
«Нафтогаз» заборгував «Укргазвидобуванню» 4,3 млрд грн

Дебіторська заборгованість Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» перед її дочірнім підприємством «Укргазвидобування» станом на 16 червня 2015 року становить 4,27 млрд гривень.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на сторінку Facebook виконавчого директора «Нафтогазу» Андрія Пасішника.

За його інформацією, «Чорноморнафтогаз» станом на 16 червня заборгував «дочці» НАКу  24,7 млн гривень, Національна юридична академія - 48,8 млн, СП «Проект ВВ» - 39,927 млн, ТОВ «Альянс Торгово-промисловий союз» заборгував 16,419 млн гривень.

Як повідомлялося, Яценюк дав вказівку НАК «Нафтогаз України» негайно змінити керівництво компанії «Укргазвидобування», а також вимагав від Єремеєва погасити великий борг (373 млн гривень) перед цією компанією.

В свою чергу глава правління «Укргазвидобування» Сергій Костюк заперечив наявність боргів у структур, афільованих з народним депутатом і бізнесменом Ігорем Єремеєвим перед компанією.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, «Укргазвидобування» через підвищення ренти опиниться на межі виживання.

Коментарі
Додати коментар