До новин

Рівненський завод тракторних агрегатів визнаний банкрутом

29 липня, 2015
Ліквідація
Рівненський завод тракторних агрегатів визнаний банкрутом

Господарський суд Рівненської області 27 липня 2015 року визнав банкрутом та почав ліквідацію ВАТ «Рівненський завод тракторних агрегатів».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на відповідну постанову суду.

Олександр Зух призначений ліквідатором заводу.

«Завершено господарську діяльність Відкритого акціонерного товариства «Рівненський завод тракторних агрегатів», вважати таким, що настав з 27.07.2015 року строк виконання всіх грошових зобов'язань банкрута та зобов'язання щодо сплати податків і зборів (обов'язкових платежів) (крім витрат, безпосередньо пов'язаних із здійсненням ліквідаційної процедури). Припинено з 27.07.2015 року повноваження органів управління банкрута щодо управління банкрутом та розпорядження його майном. Скасовано арешт, накладений на майно боржника, визнаного банкрутом, чи інші обмеження щодо розпорядження майном такого боржника. Накладення нових арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном банкрута не допускається», - зазначено у судовій постанові.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, У Рівному Громадська рада намагалася розібратися з законністю приватизації та штучного банкрутства радіозаводу.

Коментарі
Додати коментар