До новин

Ринок «7 кілометр» помер, - ДФС

03 серпня, 2015
Банкрутство підприємств
Ринок «7 кілометр» помер, - ДФС

Заступник голови Державної фіскальної служби Костянтин Лікарчук заявив, що відомий одеський ринок «7 кілометр», який раніше славився величезними обсягами контрабанди, «помер».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на інтерв'ю Лікарчука виданню «Економічна правда».

За словами чиновника, на сьогоднішній день говорити про величезні обсяги контрабанди на «7 кілометрі» немає сенсу.

«На «7 кілометрі» ринку немає. Він помер. Є помилкова думка, що перекривши всі контрабандні потоки, ми наповнимо бюджет. Це не зовсім так. Ми наповнимо бюджет, якщо приберемо схеми на митниці», - зазначив Лікарчук.

За його словами, деякі потоки контрабанди частково перемістились на західну Україну.

«Наприклад, наявні різні тарифи на один і той же товар на різних митницях. Я вважаю, це ненормально. Тут є корупційна складова. Різницю в цьому тарифі ділять навпіл оператори та митники», - пояснив Лікарчук.

Ринок «7 кілометр» займає загальну площу 110 га, з яких під торгівельними об’єктами – 75 га.

Нинішніми засновниками ТОВ «Промтоварний ринок» є Ірина Чернат (15,08%), ТОВ «Віктор Д» (28,49%), ТОВ «Капітал Фінанс М» (28,49%) і кіпрська компанія "Кіттеп Лімітед" (27,94%).

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, третина одеського ринку «7 кілометр» не працює через банкрутства орендарів.

Коментарі
Додати коментар