До новин

Топ-5 кінозірок, що самі себе довели до банкрутства

12 серпня, 2015
Борги
Топ-5 кінозірок, що самі себе довели до банкрутства

Прості громадяни завжди заздрили знаменитостям, які ні в чому собі не відмовляють. Всі впевнені, що, отримавши мільйонні гонорари, зірки купують аксесуари за кілька тисяч доларів, будують вілли і кожен день ходять в дорогі ресторани. Насправді, не у всіх знаменитостей справи йдуть в гору. Багато з них через власну дурість втратили величезні статки.

Як з’ясував інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація, кілька років тому добробут Ніколаса Кейджа експерти оцінили у 150 мільйонів, проте актор позбувся цих грошей через небажання платити податки. В результаті зараз він знімає квартиру, а всі свої вілли, літаки і яхти віддав державі, щоб погасити борги.

Стівен Болдуін не зумів правильно розпорядитися своїми гонорарами, і зараз він винен державі близько 2 млн доларів, трохи менше половини цієї суми – все ті ж горезвісні податки.

Брендан Фрейзер є «найдорожчим» аліментщиком, до того ж нещодавно він отримав серйозну травму і не може зніматися. Суд змусив платити Фрейзера аліменти на дитину в розмірі майже одного мільйона на рік, але актор заявляє, що більше не здатний робити такі виплати.

Кім Бейсінгер, що вважається однією з найбільш високооплачуваних актрис, визнала себе банкрутом, коли її засудили до виплати багатомільйонного штрафу за зрив контракту. Залишається загадкою, куди витратила Кім всі свої гроші.

Уеслі Снайпс «розплачується» за гріхи молодості відсидкою у в'язниці. Правда, влада США змилостивилася над ним і перевела під домашній арешт, але актор все одно залишився винен державі 15 млн доларів.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, фізособам в Україні можуть також дозволити законне банкрутство.

Коментарі
Додати коментар