До новин

Асоціація правників почала розробляти концепцію змін до законодавства про банкрутство

26 серпня, 2015
Законодавство
Асоціація правників почала розробляти концепцію змін до законодавства про банкрутство

Асоціація правників України вивчає питання правового регулювання сфери банкрутства та статусу арбітражних керуючих, аби розробити відповідні зміні до законодавства в межах проведення відповідної реформи.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Асоціації.

«Комітет АПУ з конкурсного права запрошує охочих взяти участь в опитуванні щодо напрацювання концепції законодавчих змін до Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», - йдеться в заяві.

Правники наголошують, що реформа законодавства про банкрутство, яка була здійснена у 2011-2013 роках не виправдала очікувань, а щодо деяких питань правового регулювання банкрутства ситуація навіть погіршилась.

Як і в минулому, так і сьогодні, такі зміни до профільного закону готуються без належних консультацій з широкою громадськістю.

«Асоціація правників України вирішила провести опитування щодо окремих питань правового регулювання сфери банкрутства та статусу арбітражних керуючих, результати якого будуть використані для відстоювання інтересів професійної спільноти при проведені реформи», - пояснили в АПУ.

Опитування триватиме до 6 вересня 2015 року.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Асоціація правників України зверталась до Ради та Вищої кваліфікаційної комісії суддів щодо ситуації, що склалася з необранням суддів безстроково.

Коментарі
Додати коментар