До новин

Фонд гарантування починає виплати вкладникам двох банків, що ліквідуються

03 вересня, 2015
Ліквідація
Фонд гарантування починає виплати вкладникам двох банків, що ліквідуються

У зв’язку з прийняттям виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб рішення про початок ліквідації ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» та ПАТ «УКРАЇНСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ БАНК» з 03 вересня Фонд розпочинає виплати коштів вкладникам цих фінустнов.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВФО.

Для отримання коштів вкладники ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» з 03 вересня 2015 р. до 13 жовтня 2015 р. включно можуть звертатись до установ банку-агенту Фонду ПАТ «Альфа-Банк».

Для отримання коштів вкладники ПАТ «УПБ» з 03 вересня 2015 р. до 13 жовтня 2015 р. включно можуть звертатись до установ банків-агентів Фонду. Банк-агент Фонду визначається залежно від місця реєстрації проживання за паспортом, вказаному вкладниками при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ «УПБ». Перелік банків наведено тут.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, днями Національний банк України прийняв рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ "Український професійний банк" (далі – ПАТ "УПБ") та ПАТ"Банк Національний кредит".

 

Коментарі
Додати коментар