До новин

У Черкасах хочуть передати в оренду КП «Фармація», аби врятувати від банкрутства

18 вересня, 2015
Санація
У Черкасах хочуть передати в оренду КП «Фармація», аби врятувати від банкрутства

Члени постійних комісій Черкаської обласної ради обговорили питання передачі в оренду цілісного майнового комплексу Черкаського обласного комунального підприємства «Фармація» з метою врятувати КП від банкрутства.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Черкаської облради.

Як зазначив директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Михайло Лобас, нині КП «Фармація» перебуває на порозі банкрутства. Тож, щоб цього не відбулося, потрібно або виділити суттєві бюджетні кошти для погашення існуючої заборгованості, або передати підприємство в оренду. Інакше існує імовірність втрати підприємства. Тож на сесію обласної ради виноситься питання про наміри передати в оренду КП «Фармація».

За словами голови комісії Оксани Криницької, «Фармація» цікава інвесторам як об’єкт для цілісної оренди. І саме цей шлях є найоптимальнішим для порятунку підприємства. З думкою погодилися більшість присутніх членів комісії.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, миколаївське обласне комунальне підприємство «Фармація» має близько 6 млн гривень боргу та, за умови пред'явлення кредиторами вимог про погашення, може опинитися на межі банкрутства.

Коментарі
Додати коментар