До новин

Червоноградську ЦЗФ штучно банкротують, аби продати за безцінь

23 жовтня, 2015
Банкрутство підприємств
Червоноградську ЦЗФ штучно банкротують, аби продати за безцінь

Єдина в Західній Україні Червоноградська центральна збагачувальна фабрика «Львівської вугільної компанії», в якій державна частка становить більше 37%, може піти з молотка за безцінь, стверджують працівники підприємства.

Про це  повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на львівське видання «Дивись».

Працівники підприємства, яким увірвався терпець, забили на сполох та звернулись за допомогою до «Правого сектора» Львівщини.

Так, скаржаться люди, їм вже п’ять місяців не виплачують заробітну платню, а саме підприємство потроху розкрадають. Станом на сьогодні сума заборгованості становить 16 млн гривень. Це тим паче критично, що на підприємстві працює 1,1 тис. осіб, яким треба утримувати свої сім’ї.

Працівники фабрики стверджують, що підприємство навмисне доводять до банкрутства з тим, аби потім віддати в чиїсь руки за безцінь.

З цього приводу активісти вже зустрілися з головою Львівської облради Петром Колодієм. Відповідні звернення з вимогою притягнути до відповідальності винних у заборгованості із зарплатні та розкраданні майна, вже направлено голові ЛОДА, в СБУ та МВС.     

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, суд почав банкрутство Червоноградської збагачувальної фабрики.

Коментарі
Додати коментар