До новин

«КВВ Груп» має всі права на АТЕК, що вийшов з банкрутства, - гендиректор

17 грудня, 2015
Резонансні справи
«КВВ Груп» має всі права на АТЕК, що вийшов з банкрутства, - гендиректор

Компанія «КВВ Груп» має документально підтверджене право на 50% акцій ПрАТ «АТЕК» й законно може приступити до розпорядження майном заводу.

Про це заявив гендиректор підприємства Ігор Усенко в коментарі журналістам, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

За його словами, ключовий інвестор підприємства, яким є Євген Казьмін з «КВВ Груп», має документально підтверджене право на 50% акцій ПрАТ «Атек».

Він зазначив, що саме за рахунок наданих позикових коштів «КВВ Груп» (більше 22 млн грн) акціонери погасили всю заборгованість перед реєстровими кредиторами. Таким чином поставлена юридична крапка в судовому провадженні про банкрутство, яке тривало з серпня 2011 року.

«У інвесторів є всі права на відновлення господарської діяльності, і вони готові вкласти в розвиток території більше ста мільйонів доларів», - зазначив Усенко.

У компанії заявили, що, незважаючи на рішення установи вищого господарського суду України, який залишив у силі рішення Господарського суду столиці про виведення з банкрутства заводу «АТЕК», керівництво та трудовий колектив вже три місяці не можуть потрапити на територію. Оскільки її не звільняють озброєні люди, підкреслив Усенко.

Усенко додав, що, незважаючи на десятки звернень інвесторів, правоохоронці бездіють.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, «КВВ Груп» зацікавлене в забудові землі «АТЕКу» житловими будинками, а про відновлення роботи заводу не йдеться.

 

Читайте також: Бійці полку «Азов» звинуватили власників «АТЕКу» у співробітництві з терористами

Коментарі
Додати коментар