До новин

Мінфін спрямував додаткові 38 млн грн на виплату заборгованої зарплати шахтарям Львівщини

22 січня, 2016
Борги
Мінфін спрямував додаткові 38 млн грн на виплату заборгованої зарплати шахтарям Львівщини

Міністерство фінансів України виділило додаткових 38 млн гривень на погашення заборгованості перед шахтарями держпідприємства «Львіввугілля».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

«Виділення додаткових коштів стало можливим після звернення Міненерговугілля до Міністерства Фінансів листом від 14 січня № 01/10-320 року. Внаслідок злагодженої роботи обох відомств вказану ініціативу вдалося реалізувати та уже 21 січня спрямувати кошти на ДП «Львіввугілля», - йдеться у повідомленні.

У Міненерговугілля зазначають, що виділена сума на 21 млн. гривень перевищує передбачену раніше тимчасовим порядком асигнувань Державного бюджету України на перший квартал 2016 року.

Днями т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Андрій Дяченко поінформував, що за листопад заборгованість із заробітної плати працівникам підприємтва становить 58 млн гривень при місячному фонді заробітної плати 93-95 млн гривень.

Як відомо, в ухваленому Державному бюджеті України на 2016 рік закладено можливість використати 500 млн. грн. на погашення боргів вугледобувних підприємств. Для цього необхідно в максимально стислі строки підготувати відповідну документацію, робота над цим ведеться з перших днів року, запевняють у Міненерговугілля.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Королевська намагається зберегти контроль над «Львівською вугільною компанією».

Коментарі
Додати коментар