До новин

«Укрнафта» виконала рішення Госпсуду Києва про стягнення коштів на користь «Інтербізнесконсалт»

29 січня, 2016
Борги
«Укрнафта» виконала рішення Госпсуду Києва про стягнення коштів на користь «Інтербізнесконсалт»

ПАТ «Укрнафта» виконала рішення Госпсуду Києва про стягнення коштів на користь «Інтербізнесконсалт», однак продовжує оскаржувати його у Вищому госпсуді.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі компанії.

«В серпні 2015 року судом дійсно прийнято рішення про стягнення коштів з ПАТ «Укрнафта» на користь компанії «Інтербізнесконсалт», яка звернулася з позовом на підставі договору з російською компанією-кредитором ПАТ «Укрнафта».

На думку ПАТ «Укрнафта», судове рішення ухвалено з порушенням законодавства, оскільки спір повинен розглядатися в міжнародному комерційному арбітражі, а позовні вимоги не були обгрунтовані. Станом на грудень 2015 року рішення суду було виконано, незважаючи на те, що ПАТ «Укрнафта» продовжує його оскаржувати у ВГСУ.

При цьому, як наголошується в повідомленні прес-служби, інформація про те, що допущено невиконання судового рішення шляхом узгоджених дій з обслуговуючим банком, не відповідає дійсності.

Нагадаємо, Державна виконавча служба заарештувала в «Приватбанку» понад 600 рахунків ПАТ «Укрнафта» для стягнення боргу на загальну суму понад 4 млн гривень на користь ТОВ «Інтербізнесконсалт».

Провадження ДВС здійснюється на підставі рішення Господарського суду Києва про стягнення боргу в користь «Інтербізнесконсалт».

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, «Укрнафту» оштрафують за прострочку платежів до бюджету.

Коментарі
Додати коментар