До новин

Стартував процес банкрутства «Азовелектросталі»

04 квітня, 2016
Банкрутство підприємств
Стартував процес банкрутства «Азовелектросталі»

Господарський суд міста Києва 28 березня 2016 року порушив провадження у справі про банкрутство ПрАТ «Азовелектросталь», що входить до групи «Азовмаш».

Про це йдеться у відповідній судовій ухвалі по справі № 910/4518/16, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Граничний строк на заявлення грошових вимог кредиторів до боржника – 30 днів від дня офіційного оприлюднення оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство.

Розпорядником майна товариства суд призначив арбітражного керуючого Олега Нестеренко.

Нагадаємо, на початку лютого господарський суд Києва прийняв до розгляду заяви двох кредиторів — «Укрфаворіт» і торгово-промислової компанії «Літмашимпекс» — про початок банкрутства заводу «Азовелектросталь». Обидва ініціатора формально не мали відношення до боржника (перша компанія входить в орбіту мелітопольського бізнесмена Іси Ісаєва, друга — харків'ян Євгена Андрійчука та Антона Скотаренко.

А на початку березня до столичного госпсуду від двох кредиторів - ПрАТ «Азовелектросталь» та ТОВ «Азовська Сталепаливна Компанія» по справі № 910/3262/16 надійшли заяви про початок банкрутства ПАТ «Азовзагальмаш» ( також є заводом групи «Азовмаш»).

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, акціонери «Азовмашу» ініціювали банкрутство підконтрольного підприємства.

Коментарі
Додати коментар