До новин

«Домобудівник» має найбільші борги по зарплаті серед чернігівських підприємств

30 червня, 2016
Борги
«Домобудівник» має найбільші борги по зарплаті серед чернігівських підприємств

Згідно з реєстром підприємств, установ і організацій України, які мають заборгованість по заробітній платі, розміщеним на офіційному сайті Міністерства соціальної політики України, станом на 21 червня 2016 року жителі Чернігівської області недоотримали понад 20 мільйонів гривень заробітної плати.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

У цьому списку 41 боржник, що на 6 підприємств, установ і організацій менше, ніж два місяці тому.

Четвірка лідерів за невиплату зарплати своїм співробітникам не змінилася. Єдина поправка – «Домобудівник» випередив радіоприладний завод і вийшов на перше місце за боргами.

ТОВ «Будівельна компанія «Домобудівник» – борг становить майже 5,3 млн гривень. А це значить, що кожному з 314 співробітників підприємство заборгувало майже 17 тисяч гривень. Два місяці тому ця цифра становила 11 тисяч гривень на людину.

ТОВ «Чернігівський завод радіоприладів» – борг трохи більше 4 млн гривень. Враховуючи, що на цьому підприємстві офіційно трудиться 612 осіб, це в середньому виходить приблизно по 6,8 тис. гривень боргк на людину.

Держпідприємство «Ніжинський ремонтний завод інженерного озброєння» – борг, як і раніше, близько 2 млн. гривень. Це в середньому по 31 тисячі гривень на кожного працівника, оскільки їх кількість за офіційними даними всього 69 осіб.

ТОВ «Завод Будмаш» (Прилуки) – борг майже 1 млн гривень. На 120 осіб, які значаться на підприємстві – це приблизно по 8 тисяч гривень.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у збанкрутілого «Домобудівника» знайшлися 10 квартир.

Коментарі
Додати коментар