До новин

З молотка підуть активи Енергобанку за 60 мільйонів

23 серпня, 2016
Ліквідація
З молотка підуть активи Енергобанку за 60 мільйонів

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на електронні торги 6 вересня права вимоги за кредитним договором, що обліковується на балансі збанкрутілого ПАТ «Енергобанк».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу фонду.

За даними ФГВФО, продається право вимоги за кредитним договором № 1005-05, заставою якого виступає нерухоме майно у місті Алушта (Крим). Стартова ціна лоту складає 60 000 000 грн без ПДВ.

Лот виставляється на торги вдруге. Розмір гарантійного внеску для участі в аукціоні становить 10% від початкової ціни лота. Організатор торгів – ТОВ «Кепіталс Прайс».

Детальніше про аукціон можна дізнатися тут.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на електронні торги 14 вересня нерухоме майно, що обліковується на балансі збанкрутілого ПАТ «Комерційний банк «Надра». Це - нежитлові приміщення, що знаходяться у будівлі (в літері А) за адресою: м. Київ, вулиця Жилянська, будинок 59 загальною площею 2 294,2 кв. м. Стартова ціна лоту - 75 548 160 грн.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на електронні торги 23 вересня земельні ділянки, що обліковуються на балансі збанкрутілого АТ «Дельта Банк».

Коментарі
Додати коментар