До новин

Укрексімбанк має намір відстрочити погашення євробондів на $750 мільйонів

16 квітня, 2015
Борги
Укрексімбанк має намір відстрочити погашення євробондів на $750 мільйонів

Державний Укрексімбанк у рамках реструктуризації має намір відстрочити погашення євробондів на 750 млн дол. з терміном обігу до 27 квітня 2015 року на термін не більше ніж 10 років, без зміни умов виплати відсотків і без списання суми основного боргу, сказано в листі банку інвесторам.

"Таким чином, продовження терміну є єдиною умовою, яку банк пропонує для розгляду, і скорочення основної суми боргу або відсотків до сплати банком на даний час не пропонується", - сказано в повідомленні.

Водночас у повідомленні наголошується, що якщо консенсус не буде знайдений, то це, швидше за все, призведе до порушення банком зобов'язань щодо сплати основного боргу і відсотків, причому переговори будуть проведені після порушення, а це буде менш вигідним для обох сторін.

Нагадаємо, що кредитори Укрексімбанку 27 квітня обговорять відстрочку виплати $750 мільйонів боргу.

Державний Укрексімбанк в кінці березня звернувся до інвесторів із проханням відстрочити погашення євробондів з терміном обігу до 27 квітня 2015 року на 750 млн дол. на 3 місяці - до 27 липня 2015 року.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, уряд ухвалив рішення змінити чотирьох членів Наглядової ради ПАТ "Укрексімбанк".

 

Коментарі
Додати коментар