До новин

Завтра українська делегація представить кредиторам у США поточний стан боргової операції України

16 квітня, 2015
Борги
Завтра українська делегація представить кредиторам у США поточний стан боргової операції України

17 квітня в ході весняної сесії Групи Світового банку та Міжнародного валютного фонду українська делегація представить у Вашингтоні кредиторам поточний стан боргової операції України.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Міністерства фінансів.

"Перегляд презентації буде можливим за допомогою веб-трансляції. Участь у презентації візьмуть міністр фінансів України Наталія Яресько, голова Національного банку України Валерія Гонтарєва, урядовий уповноважений з питань управління державним боргом Віталій Лісовенко, голова правління Укрексімбанку Олександр Гриценко, а також голова місії МВФ в Україні Ніколай Георгієв", - зазначили у прес-службі.

Кредитори та фінансові аналітики, що хотіли б взяти участь у презентації особисто чи за допомогою веб-трансляції, мають зареєструватися для участі за адресою ua.debtholders@lazard.fr.

Час і місце проведення презентації: 16.45 - 17.45 в офісі компанії White and Case (701 13th St NW # 600, Вашингтон, округ Колумбія 20005).

Під час заходу також відбудеться обговорення економічної ситуації в Україні та монетарної політики Національного банку України, питань двосторонньої співпраці та надання макрофінансової допомоги Україні, реалізації нової програми кредитування МВФ в межах Механізму розширеного фінансування.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Україна знайшла рішення, як реструктурувати зовнішні борги держбанків.

Коментарі
Додати коментар