До новин

Platinum Bank не віддає вкладнику валютні депозити

28 грудня, 2016
Резонансні справи
Platinum Bank не віддає вкладнику валютні депозити

Вкладник Платинум Банку поскаржився, що вже протягом місяця не може отримати назад свої кошти у валюті, які раніше були розміщені на депозитному рахунку у банку.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на скаргу клієнта банку Сергія Бабича.

Як пише клієнт, причин затримки у фінустанові не пояснюють.

«Шановні представники Платинум Банку, прошу пояснити, з якої причини мені вже більше місяця не повертають валютні депозити, при тому, що сума до видачі мізерно мала в масштабах вашої установи. На мої прохання банк не відповідає, в особистому листуванні представники банку так само перестали будь-що коментувати і пояснювати. Я прошу знайти спосіб видати ці кошти хоча б у гривневому еквіваленті», - пише обурений клієнт «Платинуму».

Він додає, що навіть готовий втратити курсову різницю, оскільки кошти вкрай потрібні.

«Якщо банк все ж визнають неплатоспроможним з дня на день, прошу знайти можливість і видати кошти. Схоже інформація про сумний стан справ у банку не просто галас у пресі, я на собі відчув наскільки дані дії банку збігаються реальною інформацією, що поширюється про нього. При цьому я сподівався на подальшу нормальну роботу банку і планував і далі зберігати гривневі депозити у вашому банку. Як Ви плануєте залучати клієнтів, якщо відкрито ігноруєте свої зобов'язання по видачі наявних депозитів?», - додає Бабич.

У свою чергу, представники банку зазначили, що питання вказаного клієнта вивчається.

«Ваше питання вивчається фахівцями нашого Банку і найближчим часом буде вирішено», - пообіцяли у «Платинуму», не уточнивши при цьому ні термінів повернення депозиту ні причини такої тривалої затримки.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Platinum Bank поскаржився на інформаційну атаку.

Коментарі
Додати коментар