До новин

Суд наклав арешт на майно «Чорноморнафтогазу» в окупованому Криму

02 червня, 2017
Резонансні справи
Суд наклав арешт на майно «Чорноморнафтогазу» в окупованому Криму

На майно ПАТ «Чорноморнафтогаз» в окупованому Криму накладено арешт.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу прокуратури Криму.

«На підставі клопотання прокуратури Автономної Республіки Крим та слідчого відділу Головного управління Національної поліції в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, 30 травня 2017 слідчим суддею Приморського районного суду Одеси винесено постанову про накладення арешту на 27 судів і 33 нежитлових приміщення «Чорноморнафтогазу», які незаконно привласнені на тимчасово окупованій території півострова Крим», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 18 травня Верховна Рада України встановила мораторій на стягнення заборгованості з Державного акціонерного товариства «Чорноморнафтогаз». Документом встановлюється мораторій на термін до 1 січня 2019 року. Передбачається, що протягом дії мораторію підлягають зупиненню виконавчі провадження та заходи примусового виконання рішень щодо цього підприємства.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Київський апеляційний господарський суд скасував рішення господарського суду Києва щодо порушення справи про банкрутство державної нафтогазової компанії «Чорноморнафтогаз», основні активи якої були втрачені після окупації Криму Росією.

Коментарі
Додати коментар