До новин

В системі «ProZorro.Продажі» новий рекорд - продали лот за 244 мільйони

21 липня, 2017
Продаж
В системі «ProZorro.Продажі» новий рекорд - продали лот за 244 мільйони

18 липня у системі «ProZorro.Продажі» відбувся успішний аукціон, у ході якого було реалізовано лот за рекордною на даний момент ціною – 243,675 млн грн.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

На продаж виставлялося право вимоги за кредитом вітчизняного автовиробника із автомобілебудівними та виробничими цехами у Запоріжжі. Актив перебував на балансі збанкрутілого Дельта банку.

Менше місяця тому, 27 червня, у ProZorro.Продажі відбувся аукціон, на якому було продано лот за майже 120 млн грн. На цьому тижні – реалізовано актив за удвічі вищою ціною. Обидва аукціони на сьогодні є рекордними продажами для Фонду гарантування.

«Це – точкові перемоги, які не можуть не тішити. Та ми продовжуємо роботу над підвищенням загальної ефективності продажу активів і випробовуємо нові підходи. Наша система ProZorro.Продажі, за великим рахунком, також починалась як своєрідний експеримент – пілотний проект, який за стислі терміни довів, що Фонд обрав правильний вектор. А уже восени плануємо випробувати новий інструмент – голландські аукціони», – сказала заступник директора-розпорядника Фонду Світлана Рекрут.

Як відомо, до кінця цього року Фонд гарантування планує виставити на продаж у систему ProZorro.Продажі усі активи банків, що ліквідуються, і уже до кінця 2018-го – реалізувати щонайменше 80% з них.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, борги із 45 тисячами декалітрів спирту у заставі виставили на продаж.

Коментарі
Додати коментар