До новин

Екс-президент збанкрутілого «Океану» вимагає розслідувати дії співробітників ГПУ

24 липня, 2017
Резонансні справи
Екс-президент збанкрутілого «Океану» вимагає розслідувати дії співробітників ГПУ

Екс-президент Миколаївського суднобудівного заводу «Океан» Володимир Михайлюк звернувся в Національне антикорупційне бюро з вимогою відкрити кримінальні провадження щодо працівників Генеральної прокуратури та слідчого судді, який приймав рішення про його арешт у справі про доведення до банкрутства підприємства.

Про це повідомив адвокат Михайлюка Георгій Ярошевський, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на РБК-Україна.

За словами юриста, відповідну заяву передано в НАБУ 14 липня. У ній його підзахисний вказав на низку порушень законодавства, допущених, на його думку, у ході досудового розслідування.

У своїй заяві Михайлюк наполягає, що мали місце перевищення повноважень слідчим ГПУ і прокурором ГПУ зокрема.

Адвокат запевнив, що на підставі сфабрикованих постанов Печерський суд виніс неправомірне рішення про затримання екс-президента «Океану» і взяття його під варту.

Основною метою правоохоронців, за словами Михайлюка, була відміна процедури банкрутства «Океану».

Як повідомлялося, на початку червня Печерський районний суд Києва постановив до 11 липня 2017 року взяти під варту екс-президента ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан» Володимира Михайлюка в рамках розслідування справи про доведення до банкрутства суднобудівного підприємства.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, ліквідатору ПАТ НСЗ «Океан» Ірині Сербін погрожували фізичною розправою в приміщенні Печерського суду.

Коментарі
Додати коментар