До новин

Mail.ru оцінила збитки від втрати українського ринку

11 серпня, 2017
Збитки
Mail.ru оцінила збитки від втрати українського ринку

Російська інтернет-компанія Mail.ru оцінила негативний ефект від виходу її бізнесу з України через санкції в 1,5% від загального обсягу виручки за підсумками 2017 року.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на оприлюднену Mail.ru фінансову інформацію.

«Блокування наших продуктів в Україні у другому кварталі мало несприятливий вплив на нашу виручку. Ми оцінюємо ефект негативного впливу на 1,5 відсотка від загального розміру нашої виручки в 2017 році», - сказано в повідомленні російської компанії.

«Незважаючи на блокування ВКонтакте в Україні і традиційну сезонність, розмір загальної та мобільної місячної активної аудиторії соцмережі продовжує збільшуватися в порівнянні з аналогічним періодом минулого року», - додали в Mail.ru.

Компанія сподівається на ріст виручки в 2017 році за рахунок зростання доходів від реклами, ігор та платних інтернет-сервісів.

Нагадаємо, у травні поточного року в Україні заблокували доступ до послуг російських інтернет-компаній Яндекс і Mail.ru, соціальних мереж Однокласники і ВКонтакте, розширивши список російський компаній, діяльність яких обмежена через окупацію Росією Криму та підтримку бойовиків на Донбасі.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, управління юстиції просить арбітражних керуючих не користуватись російськими веб-сервісами.

Коментарі
Додати коментар