До новин

«Державна іпотечна установа» продаватиме проблемні активи через СЕТАМ

17 серпня, 2017
Продаж
«Державна іпотечна установа» продаватиме проблемні активи через СЕТАМ

Держпідприємство «СЕТАМ» та Державна іпотечна установа підписали договір про співпрацю з організації та проведення електронних торгів активами.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на прес-службу Міністерства юстиції України.

«Співпраця з СЕТАМ надасть можливість для ДІУ на взаємовигідних умовах здійснювати продаж активів установи, які були визнані проблемними. Продаж активів буди відбуватися шляхом відкритого та чесного онлайн-аукціону», - наголосили у відомстві.

Ефективний продаж заставного майна державної установи надасть змогу ДІУ спрямувати отримані кошти на реалізацію своїх статутних завдань, що в свою чергу дозволить запропонувати більшій кількості українських родин пільгові умови забезпечення власним житлом, використовуючи механізми іпотечного кредитування.

«Великий досвід СЕТАМ у продажі проблемних активів дозволить ефективно продати майно Установи та забезпечити більше українських сімей власними домівками. Наш захищений електронний майданчик дозволяє проводити сотні успішних торгів щоденно з приростом ціни»,  - зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, ДІУ хоче списати свій борг перед Дельта Банком на 160 млн грн.          

Коментарі
Додати коментар