До новин

ФГВФО розповів, як решта вкладників збанкрутілого банку «Фінанси та кредит» може отримати відшкодування

08 вересня, 2017
Банкрутство фінустанов
ФГВФО розповів, як решта вкладників збанкрутілого банку «Фінанси та кредит» може отримати відшкодування

Виплати коштів вкладникам АТ «Банк «Фінанси та кредит» здійснюються за індивідуальними письмовими зверненнями до Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на прес-службу Фонду.

«Відшкодування коштів вкладникам АТ «Банк «Фінанси та кредит» здійснюються за результатами розгляду їх індивідуальних письмових звернень до Фонду. Для отримання гарантованої суми відшкодування вкладнику необхідно надіслати до Фонду заяву необхідні документі», - зазначили у фонді.

Спадкоємцям для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину необхідно надати до Фонду нотаріально засвідчену копію документа, що дає право на отримання відшкодування на правах спадщини.

Для отримання коштів за довіреністю представникам необхідно додатково надати нотаріально засвідчену копію довіреності.

Заяви про виплату гарантованої суми відшкодування розглядаються у строк, що не перевищує трьох календарних місяців з дня їх отримання Фондом.

Після отримання Фондом повного пакету документів вкладнику або іншій особі (представнику, спадкоємцю тощо) буде зроблено переказ коштів на один із банків-агентів та надіслано відповідне повідомлення на адресу, зазначену в заяві.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Жеваго має погасити картковий борг перед банком «Фінанси та кредит» на 8,3 млн грн.

Коментарі
Додати коментар