До новин

Хто і чому доводить франківський комбінат хлібопродуктів до банкрутства

12 вересня, 2017
Банкрутство підприємств
Хто і чому доводить франківський комбінат хлібопродуктів до банкрутства

Працівники обурені подіями, що відбуваються тривалий час довкола Івано-Франківського комбінату хлібопродуктів, підприємство не може вести господарську діяльність.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на golos-info.com.

«Людей не допускають до підприємства, всю документацію викрадено, а на керівну посаду призначено сумнівну особу зі Сходу. Одним із керівників відділів цього ж підприємства є рідний брат директора, який раніше був засуджений за фінансові злочини», - зазначає видання.

«Аграрний фонд приїхав проводити перевірку, а ми не маємо жодних документів», скаржиться заступник головного бухгалтера комбінату Юлія Окун.

За словами працівників, вся документація КХП за 2017 рік зникла.

Відповідно до публікацій ЗМІ, Дегтяр Олександр Володимирович скоював такі незаконні діяння: заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, в особливо великих розмірах, повторно, за попередньою змовою групою осіб; службове підроблення, тобто складання та видачу службовою особою завідомо неправдивого документа, що спричинили тяжкі наслідки; організація службового підроблення, тобто організував внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей і видача завідомо неправдивих офіційних документів, що спричинило тяжкі наслідки, повторно, за попередньою змовою групою осіб.

Крім того, заступник директора з якості Андрій Дереганчук зазначив, що відсутність керівника підприємства негативно впливає та унеможливлює економічне функціонування підприємства, оскільки не укладаються договори з сільгоспвиробниками на новий урожай. Це ставить під загрозу нормальну діяльність підприємства та збереження стратегічного запасу з нового урожаю.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, ПАТ «Аграрний фонд» може виступити потенційним інвестором визнаного банкрутом державного підприємства «Луцький комбінат хлібопродуктів № 2», яке знаходиться у сфері управління Мінагрополітики.

Коментарі
Додати коментар