До новин

«Азовмаш» розраховує в травні підписати з банками-кредиторами підсумковий «Меморандум про ненапад»

14 травня, 2015
Борги
«Азовмаш» розраховує в травні підписати з банками-кредиторами підсумковий «Меморандум про ненапад»

Завод «Азовмаш» в межах плану реструктуризації кредитних зобов'язань провів ряд переговорів з банками-кредиторами, за підсумками яких на їхню адресу направлений на узгодження проект «Меморандуму про ненапад».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Інтерфакс-Україна.

Згідно з інформацією у відкритому листі директора «АзовмашінвестХолдинг» Кеімпе Реітсма міському голові Маріуполя Юрію Хотлубею, з такими великими банками як Укрексімбанк, ВТБ, Дочірній банк Ощадбанку Росії - вдалося узгодити і підписати угоди про продовження термінів розрахунків на період, достатній для реструктуризації.

«На жаль, з ПАТ «Альфа банк» досягти взаєморозуміння поки не вдається. Робота триває», - наголошується в листі.

Реітсма також інформує про заплановані в травні другі етапи переговорів, в результаті яких компанія розраховує отримати узгоджені всіма банками параметри реструктуризації боргу і підписання підсумкового «Меморандуму про ненапад».

У листі також нагадується, що паралельно йде пошук замовлень на продукцію вагонобудування і важкого машинобудування як на традиційних ринках, так і в країнах далекого зарубіжжя, розробляється план запуску виробництва квадратної заготовки.

«Тим не менш, ми чітко розуміємо: на всі наші плани і можливості для їхньої реалізації істотно впливає військово-політична ситуація в регіоні та місті Маріуполі, а також в цілому в Україні», - підкреслює директор компанії.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у «Азовмашу» з'явився план уникнення банкрутства.

Коментарі
Додати коментар