До новин

На повторні торги виставили борги перед Експобанком, забезпечені 48 га землі

09 листопада, 2017
Продаж
На повторні торги виставили борги перед Експобанком, забезпечені 48 га землі

13 листопада відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами АТ «КБ «Експобанк», у забезпечення за якими передано земельні ділянки у Києво-Святошинському районі загальною площею понад 48 га та нежитлова нерухомість у Києві.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

На торги лот виставляється із початковою ціною реалізації 8 656 656,25 грн. Матеріали кредитних справ та деталі судово-претензійної роботи, проведеної банком, доступні для вивчення потенційними покупцями у віртуальній кімнаті даних.

Одним лотом на торги виставлено права вимоги за трьома кредитами – двох юридичних та однієї фізичної особи. Позичальники є пов’язаними між собою особами. Загальна заборгованість за договорами на початок вересня цього року перевищила 34,5 млн грн.

Компанії-позичальники зареєстровані у м. Києві та не перебувають у стані припинення. Одна із фірм спеціалізується, зокрема, на продажі та монтажі газобалонного обладнання на авто та веде господарську діяльність у сферах оптової торгівлі деталями для автотранспортних засобів і оптової торгівлі твердим, рідким, газоподібним паливом тощо.  

При цьому у забезпечення виконання зобов’язань за договорами передано одразу кілька земельних ділянок, зокрема:

- 4 земельні ділянки, загальною площею  44,7781 га, у Києво-Святошинському районі (Шпитівська сільська рада) із цільовим призначенням – для ведення особистого селянського господарства;

- земельну ділянку, площею  3,2557 га, у с. Горбовичі Києво-Святошинського району;

- 3 земельні ділянки, загальною площею 0,4479 га, із цільовим призначенням для будівництва та обслуговування жилого будинку у с. Горбовичі Києво-Святошинського району. 

Крім того, у заставі банку – нежитлова будівля загальною площею 724,40 м2 та група нежилих приміщень загальною площею 265,5 м2 у Києві. А також - рухоме майно – обладнання.

Аукціон відбудеться у системі ProZorro.Продажі. Заявки на участь у торгах приймаються до  12 листопада.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, ФГВФО вдруге виставляє на продаж борг компанії перед збанкрутілим Фідобанком.

Коментарі
Додати коментар