До новин

«Черкасиводоканал» опинився на межі банкрутства

01 грудня, 2017
Банкрутство підприємств
«Черкасиводоканал» опинився на межі банкрутства

КП «Черкасиводоканал» накопичило близько 6 мільйонів гривень заборгованості перед «Черкасиобленерго», керівник підприємства побоюється, що підприємство збанкрутує.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на черкаське видання «Про Все».

Представника колективу «Черкасиобленерго» Євген Лут зявив про про можливе відключення водоканалу від електропостачання через борги.

«Так, ситуація складна. Дійсно КП «Черкасиводоканал» має близько 6 мільйонів гривень заборгованості перед «Черкасиобленерго» за постачання електроенергії. Заборгованість виникла внаслідок невиконання державої своїх зобов’язань щодо компенсації субсидій для населення. Тобто люди свою частку тарифу за водокористування сплачують, а держава свою частку не сплачує. Така ситуація виникла в останні 2-3 місяці. Я не думаю, що вони («Черкасиобленерго») підуть на такий крок і відключать від електропостачання підприємство. Але в мене складається враження, що Уряд навмисно почав банкрутувати комунальні підприємства. Адже є проблеми і з компенсацією ПДВ. Наразі ми вже звернулися до Кабінету Міністрів, міський голова також звернувся в Кабмін» – зазначив очільник водоканалу Сергій Овчаренко.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Краматорскому водоканалу загрожує банкрутство.

Коментарі
Додати коментар