До новин

ФГВФО шукає орендарів для чорноморського готелю банку «Хрещатик»

11 січня, 2018
Продаж
ФГВФО шукає орендарів для чорноморського готелю банку «Хрещатик»

Фонд гарантування планує передати в оренду будівлю ресторану та готелю у місті Чорноморськ Одеської області, що перебуває на балансі ПАТ «КБ «Хрещатик».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб має намір передати в оренду будівлі ресторану та готелю у курортному місті Чорноморськ, що на Одещині: об’єкти нерухомості перебувають у власності ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК». Орієнтовний  строк дії договору оренди – до червня 2018, з можливістю подальшої пролонгації.

Приміщення, які планується передати в оренду, розташовуються у м.Чорноморськ, Одеської області (вул. Парусна, 15-А та 15-Б).

Загальна площа об’єктів – 3729,30  м2 (5 поверхів), із них:

- 2144,7 м2 – нежитлове вбудовано-прибудоване приміщення соціального культурно-побутового призначення (ресторан);

- 1584,6 м2 – будівля, у який на даний момент розташовуються готель.

Орієнтовний строк дії договору оренди – до 04.06.2018 року з можливістю подальшої пролонгації.

Усі зацікавлені потенційні орендарі можуть до 5 березня 2018 року надіслати свої цінові пропозиції щодо оренди приміщень адресу Фонду.

Нагадаємо, Фонд гарантування відкрив реєстр об’єктів нерухомості, які планується передати в оренду. До переліку увійшли житлові та нежитлові приміщення, що перебувають на балансі неплатоспроможних банків. Інформація в реєстрі регулярно оновлюється. Зараз у переліку – 627 об’єктів у різних областях України.

Коментарі
Додати коментар