До новин

Житомирщина приєдналася до торгового майданчику СЕТАМ

18 січня, 2018
Продаж
Житомирщина приєдналася до торгового майданчику СЕТАМ

16 січня відбулося підписання меморандуму про співпрацю та партнерство з організації та проведення електронних торгів між ДП «СЕТАМ» та Житомирською обласною радою.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Мін’юсту.

«Ми розпочинаємо процес продажу комунального майна в області, який буде проводитися на відкритих і чесних торгах. Сьогодні перший етап цього процесу, на якому ми підписуємо меморандум з державним аукціоном і чекаємо на хороші результати», - зазначив перший заступник голови Житомирської облради Сергій Крамаренко.

Аукціони OpenMarket держпідприємства «СЕТАМ» проходять в режимі онлайн і будь-хто може побачити як відбувались торги, які ціни пропонувались покупцями і хто переміг.

«Мені дуже приємно, що до нас сьогодні приєдналася саме Житомирська обласна рада, оскільки мені довелось майже рік пропрацювати у Вашому регіоні. Ми пропонуємо безкоштовну реалізацію непрофільних активів кошти з яких допоможуть Вам розвивати область і впроваджувати реформи. Я думаю, що Житомирщина дуже скоро зможете переконатися в ефективності нашої співпраці», - наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» OpenMarket Віктор Вишньов.

Нагадаємо, послуги системи повністю безкоштовні для органів місцевого самоврядування.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, СЕТАМ запускає «голландські» аукціони для банківських активів.

Коментарі
Додати коментар