До новин

Стосовно Ратнівського молокозаводу порушили справу про банкрутство

08 лютого, 2018
Банкрутство фінустанов
Стосовно Ратнівського молокозаводу порушили справу про банкрутство

Господарський суд Волинської області 2 лютого відкрив провадження у справі про банкрутство ПрАТ «Ратнівський молокозавод».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на відповідну судову ухвалу у справі № 903/6/18.

Розпорядником майна заводу суд призначив арбітражного керуючого Олександра Сашина.

Нагадаємо, ПрАТ «Моноліт Фудз» виграло позов проти «Ратнівського молокозаводу» про стягнення 1,36 млн грн відшкодування за неналежне виконання взятих на себе зобов'язань по поверненню ним отриманої фінансової допомоги.

Рішення про задоволення позову проти ПрАТ «Ратнівський молокозавод» Господарський суд Волинської області прийняв 7-ого липня 2017 року.

29 березня 2016 року між ПП «Моноліт Фудз» та ПрАТ «Ратнівський молокозавод» було укладено договір поворотної фінансової допомоги.

Відповідно до договору, позикодавець передає позичальнику в тимчасове користування гроші в сумі 102 000 000 грн, а позичальник зобов'язується повернути отримані кошти. Сторони домовилися, що позичальник зобов'язується повернути отриману допомогу в повному обсязі не пізніше 31 грудня 2016 року.

ПрАТ «Ратнівський молокозавод» взяті на себе зобов'язання щодо повернення фінансової допомоги у встановлені договором строки не виконав.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Укрексімбанк може забрати в «Континіуму» молокозавод «Галичина» за мільярдний борг.

Коментарі
Додати коментар