До новин

Кредит, забезпечений АЗС у столиці, виставили на перші торги

22 лютого, 2018
Банкрутство фінустанов
Кредит, забезпечений АЗС у столиці, виставили на перші торги

У системі ProZorro.Продажі 2 березня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом юридичної особи, у забезпечення за яким передано нежитлову будівлю – АЗС з сервісним комплексом у столиці. Актив перебуває на балансі неплатоспроможного ПАТ «АВАНТ-БАНК».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Стартова ціна реалізації – 68,00 млн грн.

Компанія-позичальник зареєстрована у Києві, не перебуває у стані припинення і займається допоміжним обслуговуванням авіаційного транспорту. На початок грудня 2017 року заборгованість за кредитом перевищила 68 млн грн.

При цьому у забезпечення за кредитом передано нежитлову будівлю – АЗС з сервісним комплексом, що розташовується у Києві, на проспекті Повітрофлотський, 77.

Детальніша інформація – публічний паспорт та стисла ілюстрована презентація активу  – за посиланням.

Актив на продаж виставляється уперше, тому початкова ціна реалізації встановлена на рівні загальної заборгованості за кредитом – 68 000 291,22 грн

Аукціон відбудеться 2 березня у сиcтемі ProZorro.Продажі. Умови участі в аукціоні викладені за посиланням.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Фонд гарантування вкладів фізосіб 29 січня 2015 року на підставі рішення Нацбанку про віднесення ПАТ «Авант-Банк» до категорії неплатоспроможних запровадив у фінустанові тимчасову адміністрацію.

Коментарі
Додати коментар