До новин

ФГВФО заявив про неправомірне використання нерухомості збанкрутілого Кредитпромбанку

23 березня, 2018
Резонансні справи
ФГВФО заявив про неправомірне використання нерухомості збанкрутілого Кредитпромбанку

Фонд гарантування подав заяву про вчинення кримінального правопорушення у зв’язку з неправомірним використанням активів (земельної ділянки), що перебувають на балансі неплатоспроможного Кредитпромбанку.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Мова йде про понад півсотні земельних ділянок, які розташовані у селі Вишеньки, С/Т «Либідь» (Київська область), загальною прощею 6,5988 га.

21 березня 2018 року під час огляду співробітники банку встановили, що на території вказаних земельних ділянок здійснюється незаконне видобування піску. Враховуючи неправомірність таких дій, на місце події була викликана слідчо-оперативна група Бориспільського ВП ГУНП в Київській області та подано заяву про вчинення кримінального правопорушення.

Співробітники банку також здійснили фото та відео-фіксацію з метою документування осіб та техніки, які незаконно видобували пісок.

Встановлено, що вивіз піску здійснювався автотранспортом ТОВ «УБА-ТРАНС» (ЄДРПОУ 34162412) керівником якого є Коржевський Володимир Вікторович.

«Такі дії знижують якість земельних ділянок та зменшують привабливість для потенційних покупців», - пояснили у Фонді.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, в березні 2015 року НБУ визнав неплатоспроможним Кредитпромбанк.

Коментарі
Додати коментар