До новин

На Київщині продали майно найбільшого підприємства-боржника області з виплати зарплат

27 квітня, 2018
Продаж
На Київщині продали майно найбільшого підприємства-боржника області з виплати зарплат

Майно найбільшого підприємства-боржника з виплати заробітної плати на Київщині вже реалізоване на публічних торгах, і невдовзі працівники компанії отримають свої кошти.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Мін’юсту.

Начальник Головного територіального управління юстиції у Київській області Олексій Шевченко за підсумками засідання Центрального та регіональних штабів з питань ліквідації заборгованостей по заробітній платі зазначив, що у Київській області немає великих проблем із виплатою заборгованостей по зарплаті.

«У нас більше 300 проваджень перебуває на виконанні. Загальна сума заборгованості становить близько 5 мільйонів гривень. Найбільший боржник – ПАТ «Пласт», сума заборгованості якого складає 2 млн 200 тис гривень. На сьогодні майно підприємства вже реалізоване на публічних торгах і ми чекаємо, поки кошти надійдуть на депозитний рахунок для того, щоб розрахуватися з громадянами», - зазначив керівник обласної юстиції.

Посадовець додав, що цим питанням займається Миронівський районний відділ виконавчої служби. Крім того, за словами Олексія Шевченка, нині реалізовано майно також другого за величиною боргу підприємства Київщини – ПАТ «Борекс», працівники якого також можуть очікувати на виплату зарплат вже незабаром.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Мін'юст провів засідання штабу з ліквідації зарплатних боргів.

Коментарі
Додати коментар